Categorie Historische huizen en meer


Historische huizen en meer

Het Nederlandse koloniale huis

De meeste huizen die overleefden uit het koloniale tijdperk, zoals vroege Capes, Saltboxes en Georgiërs, zijn afstammelingen van Engelse stijlen. Maar in sommige regio's van het land gebruikten kolonisten uit andere landen de bouwtradities die ze kenden om duidelijk verschillende huizen te bouwen. Overweeg de Nederlandse koloniale. Dit huis is een variatie op het thema ...
Lees Verder
Historische huizen en meer

Het containerhuis

In het hybride ontwerp van DeMaria voor het Redondo Beach House wordt de conventionele constructie met stokframe gecombineerd met acht hergebruikte stalen zeecontainers om het huis met twee verdiepingen te vormen.
Lees Verder
Historische huizen en meer

De bungalow

De bungalow is misschien begonnen als een pretentieloos huis voor reizigers in India, maar in Amerika trok het over het voorstedelijke landschap en reikte van Californië tot de zeekust van New England met een variatie in Prairie-stijl daartussenin.
Lees Verder
Historische huizen en meer

Het huis uit de twintigste eeuw

Gezien de mate van verandering in de twintigste eeuw, is het niet verwonderlijk dat zoveel Amerikanen een eclectische verscheidenheid aan huizen omarmden die een gemeenschappelijk thema hadden: ze gaven zich over aan een beetje nostalgie, terugkijkend op het tijdperk vóór de machine.
Lees Verder