Categorie Badkamer


Badkamer

Radio: vrijstaand versus ingebouwde kuipen

Vrijstaande kuipen voegen een element van luxe toe dat eenvoudigweg niet kan worden geëvenaard door traditionele ingebouwde ins. Hoe aantrekkelijk ze ook zijn, vrijstaande baden zijn niet de juiste keuze bij elke renovatie. Je moet de voor- en nadelen afwegen.
Lees Verder
Badkamer

Radio: kleine wastafels

Zelfs als u een wastafel vindt die in een kleine badkamer past, kan deze de kleine ruimte nog steeds visueel domineren. Hier is een overzicht van gootsteenontwerpen die geschikt zijn voor kleine baden.
Lees Verder
Badkamer

Hoe kan ik: Een toiletbril vervangen

Hoewel het zeker niet baanbrekend is, is het ontwerp van de toiletbril de afgelopen jaren getuige geweest van een stroom van innovatie. Dus als u van plan bent om een ​​toiletbril te vervangen, vooral als het enige tijd geleden is dat u de selectie voor het laatst bij uw plaatselijke woningverbeteringscentrum hebt bekeken, let dan op deze belangrijke functies: Stil sluiten: verdwenen ...
Lees Verder
Badkamer

Radio: badfouten

Voordat je een badkamerrenovatie plant, luister je naar een paar suggesties die je helpen bij het voorkomen van al te veel voorkomende verbouwingsfouten.
Lees Verder
Badkamer

Douchekoppen 101

Focus op functies om een ​​douchekop te kiezen uit de vele verschillende opties die op u wachten in het gangpad van de badkamerhardware.
Lees Verder
Badkamer

Hoe kan ik: Een toilet vervangen

Als je op zoek bent naar "hoe een toilet te vervangen" met de verwachting dat het voltooien van dit project een nachtmerrie zal zijn, neem dan moed! Toiletinstallatie is een van de eenvoudigste doe-het-zelfprojecten die er is.
Lees Verder