Categorie Kelder & Garage


Kelder & Garage

Pro Tips: Kelderafdichting

Hoewel structurele problemen vaak te wijten zijn aan natte kelders, kunnen slechte afvoer of loodgieterswerklekken ook vocht of overstromingen veroorzaken. Hier beoordeelt een waterdichtmakende pro in de kelder de waarschijnlijke daders en hoe deze het beste kunnen worden aangepakt.
Lees Verder
Kelder & Garage

Radio: Garagedeur vervangen

Garagedeuren lijken misschien geen geweldige decoratiemogelijkheden - de meeste mensen behandelen ze als functionele gedachten die alleen op commando moeten worden geopend en gesloten. Maar de opties van vandaag in garagedeuren omvatten een breed scala aan stijlen die een knappe touch aan uw huis toevoegen.
Lees Verder
Kelder & Garage

Keldervloeren 101

Een verrassend aantal materialen zijn geschikt voor keldervloeren. Deze basistutorial helpt je de uitdagingen van je kelder te evalueren en de voor- en nadelen van elk materiaal af te wegen, zelfs die gevoelig zijn voor vocht.
Lees Verder
Kelder & Garage

Stormbestendig uw garagedeuren

In de nasleep van de verwoesting van orkaan Andrew in 1992, maakten de bouwcodes in veel kustgebieden en door storm bedreigde gebieden een sprong in stringentie. Een van de belangrijkste codewijzigingen betrof het grootste gat in onze huizen: de garagedeur. Falen van de garagedeur in een orkaan laat een bres in het huis ...
Lees Verder