Handleidingen en snelle tips

How To: Tile a Backsplash


Een tegel backsplash voegt kleur, persoonlijkheid en functie toe aan een keuken. Ga als volgt te werk om deze relatief eenvoudige upgrade zelf te installeren:

GEREEDSCHAP EN MATERIALEN Beschikbaar op Amazon
Decoratieve tegels
Rolmaat
Potlood
Ruitjespapier
1 × 2 grootboekbord
Boor met boor- en schroevendraaierbits
Gipsplaten schroeven
Niveau
Schuurpapier of puimsteen
Wandtegel mastiek
Getande troffel
Breed plamuurmes
Tegelafstandhouders
Droge tegelsnijder
grout
Squeegee of tegel vlotterspons
Kalefateren
Gezamenlijke verbinding
Verf
Penseel

ROUTEBESCHRIJVING
1. Meet de breedte en hoogte van het te bedekken gebied met uw tegels. Bepaal vervolgens uw tegelpatroon met ruitjespapier om een ​​omtrek op schaal te tekenen.

2. Verwijder de kachel en afzuigkap en schakel de stroom naar eventuele stopcontacten of schakelaars uit en verwijder de afdekplaten. Gebruik een niveau en een potlood om de basislijn van uw backsplash te markeren. Lijn het tijdelijke 1 × 2 grootboekbord uit, dat helpt tegels op hun plaats te houden tijdens de installatie, langs de basislijn. Gebruik een boor om startgaten voor de schroeven in de plaat te maken en sla drie of vier schroeven in om de plaat aan de muur te bevestigen.

3. Meet en markeer het visuele middelpunt van uw lay-out en gebruik een niveau om een ​​loodrechte startlijn te tekenen voor het verticaal uitlijnen van de tegels. Leg de tegels op het ruitjespapierpatroon op een aanrecht.

4. Begin bij het midden van de muur langs het grootboekbord of de balie en begin met de onderste rij tegels door een mastiek op een klein gedeelte van de muur aan te brengen met behulp van een gegroefde troffel. Centreer de eerste tegel over de verticale lijn en laat een opening van ongeveer 1/8 'aan de onderkant over voor een kraal caulk die aan het einde van het proces moet worden aangebracht. Beweeg en druk de eerste tegel op zijn plaats, en plaats een tijdelijke afstandhouder van 1/8 'verticaal naast de tegel aan beide kanten. Installeer de tweede tegel op dezelfde manier. Blijf tegels installeren vanaf de middellijn.

5. Wanneer u een tegel aan het einde van een rij of rond een stopcontact moet snijden of bijsnijden, snijdt u de tegel terwijl u verder gaat met een puntensnijder. Markeer de tegel waar u deze wilt snijden, plaats de tegel in het gereedschap en scoor een markering in het tegeloppervlak. Verplaats vervolgens de snijhendel scherp om de tegel langs de breuklijn te breken.

6. Nadat alle tegels zijn geïnstalleerd, laat u de mastiek een nacht opstijven. Meng de mortel volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Breng vervolgens de mortel over de tegels aan en druk met een rubberen vlotter in de openingen en houd deze onder een hoek van 45 graden. Veeg het overtollige af met een natte doek.

7. Laat de specie ongeveer een uur opstijven, maak dan het wazige oppervlak op de tegels schoon met natte sponzen en spoel ze regelmatig af terwijl je verdergaat. Buff de tegels met een schone droge doek.

8. Bevestig de afdekplaten weer over de uitgangen. Breng een kraal caulk (dezelfde kleur als de mortel) langs de onderste naad aan waar de achterbank tegen het grenst aan het grootboekbord. Kachel en kap vervangen. Verwijder het grootboekbord, vul schroefgaten in met voegmassa, schuur glad als het droog is en werk de muur bij met verf.

TIPS
Overweeg om de voeg te verzegelen: voeg kan vlekken veroorzaken, vooral in de keuken, dus u kunt overwegen om de voeg te verzegelen. Wacht tot de voeg volledig is uitgehard (ongeveer een week) en breng vervolgens een siliconen voegmiddel aan om je rugplas jarenlang fris te houden.

Huur in plaats van een tegelsnijder: u kunt een tegelsnijder huren voor ongeveer $ 15 of $ 20 per dag of er een kopen voor minder dan $ 50.

Wilt u meer How To? Blader door alle projecten in 30 dagen gemakkelijke zomer DIY


Bekijk de video: How to Install a Subway Tile Back splash (Januari- 2022).