Uncategorized

Hoe voor te bereiden volgend voorjaar


Kijk voor lege plekken in uw bloembedden. Probeer een gebied dat ruimte om te groeien in de tijd is te vinden. Dig de gaten voor uw nieuwe lampen met een schop of troffel.

Ruimte de gaten voor uw lampen ongeveer 5-10 inches uit elkaar. Hierdoor kan passende afstand en voorkomt begroeiing.

Nadat de gaten zijn gegraven, doe je als meststof ongeveer een eetlepel beendermeel in elk gat. Beendermeel een langzame afgifte mengsel van grof gemalen bones als een organische meststof voor planten.

Beendermeel zijn meestal te vinden bij uw plaatselijke kwekerij of thuis verbetering winkel.

Koop een verscheidenheid van bloembollen te planten in de bloembedden. Een paar van onze favorieten zijn Parrot Tulips, Alliums, Crocus, en Double Daffodils. Mix en match je bloemen voor een kleurrijk lentescherm.

Meestal worden bollen diep geplant 4-6 inches. Plaats in elk plantgat drie bollen van dezelfde soort, zodat u in het voorjaar een volledige groep bloemen krijgt.

Tip: Zorg ervoor dat u de instructies planten volgen voor elke soort bollen je bent planten. Deze instructies moeten zijn te vinden op de verpakking van uw bollen kwam.

Nadat de bollen in de gaten is geplaatst, licht plaatst het vuil terug, waardoor zeker niet te druk te hard. Als er geen regen in de komende prognose, geef de bollen wat water op dit punt.

Tip: Het is belangrijk dat u de bollen niet te vroeg in de herfst plant. Als een veiligheidsmaatregel, zorg ervoor dat zijn er een aantal harde bevriest, zodat de bollen niet zal ontkiemen tot het voorjaar.

Een harde bevriezen als de temperatuur daalt dichtbij of onder 32 graden 's nachts.

Voor meer informatie, check out The Gray Boxwood's blog. Link zich in ons profiel.


Bekijk de video: Karpervissen - Tips u0026 Tricks #2 - Voorjaar MixVoer Simpel,Snel,Effectief (Januari- 2022).