Badkamer

Radio: Whirlpool Tub overwegingen


Droom je ervan om achterover te leunen in een bubbelbad terwijl het warme water om je heen borrelt en je zorgen wegwast? Als dat zo is, wilt u misschien een bubbelbad opnemen in uw volgende badkamerrenovatie.

Luisteren naar OVER WHIRLPOOL TUB-OVERWEGINGEN of lees de onderstaande tekst:

Als u een standaard 60-inch bad vervangt, is het goede nieuws dat u een bubbelbad kunt krijgen dat in die ruimte past. Het slechte nieuws is dat het waarschijnlijk niet de luxe soaking levert die je in gedachten had, dus je kunt het niet vaak genoeg gebruiken om de kosten te rechtvaardigen. Ga voordat je koopt in een showroom of een voorraadcentrum zitten om er zeker van te zijn dat je je comfortabel voelt.

Let bij het kiezen van een kuip op waar de motor zich bevindt. U hebt toegang nodig als u ooit reparaties moet uitvoeren. Afhankelijk van uw plattegrond, kan de toegang in een nabijgelegen kast of ijdelheid zijn, in een aangrenzende kamer, of zelfs door het plafond van de kelder.

Controleer ook de capaciteit van uw boiler. Whirlpoolbaden zijn dieper dan gewone baden en bevatten meer water. Uw boiler moet ongeveer tweederde van de capaciteit van het bad kunnen bevatten. En deze kuipen kunnen zwaar zijn, dus uw vloer moet mogelijk worden versterkt om het gewicht te dragen en de trillingen te weerstaan.

Radio is een nieuw gelanceerde dagelijkse radiospot op meer dan 75 stations in het hele land (en groeit). Je kunt hier je dagelijkse dosis krijgen door te luisteren naar of te luisteren naar de 60 seconden durende radioverbeteringstip van de dag.


Bekijk de video: Oh Oh Dysseus - Deel 2 (Januari- 2022).