Historische huizen en meer

Huisstijl: Garrison Colonial


Het Garrison House van New England in Norwell, doctorandus in de letteren. Foto: van Gebouw en toevoeging voor een oudere ouder

Oorsprong en aanpassingen van het begin van de 20e eeuw van het garnizoenhuis
Koloniaal is een van de meest aanpasbare stijlen. De garnizoen koloniaal huis is representatief. Het is rechthoekig met twee verhalen. Het onderscheidende kenmerk is de overhang van het 2e verhaal aan de voorkant. Volgens de legende waren de oorspronkelijke huizen in deze stijl blokhuizen die werden gebouwd door de vroege kolonisten om tegen de Indianen te verdedigen. In werkelijkheid is het waarschijnlijk geëvolueerd uit het Elizabethaanse herenhuis.

Historische garnizoenshuizen waren zeldzaam, een feit dat in 1913 werd benadrukt in een tijdschriftfunctie. Een 17e-eeuws model werd beschreven als "een soort architectuur uitbeelden dat nergens anders te vinden is." Dat zou snel veranderen.

Vanaf het begin van de jaren 1920 was het garnizoensgebouw een type architectuur dat in veel steden te vinden was. Het werd ook gepromoot voor landhuizen. Deze vroege 20e-eeuwse Garrison Colonial Revivals waren serieuze en gewetensvolle aanpassingen van originele garnizoenshuizen.

Informele Mid-Century Garrison Colonial Revivals
De Grote Depressie, de Tweede Wereldoorlog en de vraag naar massale huisvesting maakten het onuitvoerbaar om huizen te blijven bouwen met dezelfde historische precisie. De garnizoenshuizen uit het midden van de eeuw weerspiegelen de verschuiving naar een meer benaderde koloniale stijl. Ze zijn vereenvoudigd en in massa geproduceerd. Net zoals koloniaal design functioneel en zonder franje was, legden de decoratiemagazines uit, zo ook modern design in de voorsteden.

Loop door een voorstad van midden van de eeuw en je ziet veel garnizoenshuizen met schuiframen met meerdere panelen en witte dakspanen. Het interieur had oorspronkelijk metselwerk en houten lambrisering (gekleurd en geverfd) en stevige rustieke meubels. De houten kist naast de schoorsteen werd aanbevolen als de plek om de televisie te verbergen.

Koloniaal + modern design
Het mengen van koloniale met moderne stukken was een populaire praktijk na de Tweede Wereldoorlog. Deense teakhouten en gebogen houten stoelen werden als compatibel beschouwd met de dingen die je van oma hebt geërfd. En dus, terwijl Mid-Century Modern vandaag de dag de trend is in architecturaal behoud, moet u er rekening mee houden dat de Colonial Revival deel uitmaakt van het repertoire uit het midden van de eeuw.