Schilderen

Eve Ashcraft's "The Right Color"


Als je op mij lijkt, kan het een angstige ervaring zijn om voor een zee van verfkleuren in het plaatselijke thuiscentrum te staan. Natuurlijk, ik kan kleuren herkennen die ik leuk vind en zelfs verkleinen tot de weinige die het beste werken met de meubels en materialen in de kamer. Maar als het gaat om het instellen van de juiste tint, schaduw en intensiteit - en hoe het zal lezen in natuurlijk en kunstmatig licht (en in wat voor soort kunstlicht-LED, CFL of gloeilamp?) - Ik kan echt kralen beginnen te voelen zweetvorming op mijn voorhoofd.

Dat is de reden waarom kleurdeskundigen zoals Eve Ashcraft zo hoog in het vaandel staan ​​en waarom haar nieuwe boek, De juiste kleur voor het perfecte palet voor elke kamer in uw huis (Artisan Books; Copyright 2011; Hardcover $ 29,95) is een welkome aanvulling op de verf- / kleurenbibliotheek. Na met Martha Stewart te hebben gewerkt aan twee van haar verfcollecties en talloze zakelijke en persoonlijke klanten (een die zelfs haar advies vroeg over de juiste tint voor zijn porseleinen fineer), wordt Ashcraft vandaag beschouwd als een van de belangrijkste autoriteiten op het gebied van kleur. En anders denk je dat het boek te academisch of te hoog is voor de gemiddelde consument, denk nog eens na.

In De juiste kleur Ashcraft biedt een inspirerende, klantvriendelijke benadering van werken met kleur; van de basis van de kleurtheorie tot inzichten over hoe kleur het beste kan worden gebruikt om ruimte te definiëren, licht te verbeteren en plafonds, sierlijsten, meubels en kunst te accentueren. Ze verjaagt kleurmythen in "Breaking the Color Rules" en biedt gecoördineerde paletten voor elke kamer van het huis, van inkomkamers tot damestoilet, inclusief voorbeelden van haar eigen persoonlijke casestudy's. Naast het helpen van lezers bij het kiezen van de juiste kleuren voor individuele kamers, deelt ze ook haar expertise in het creëren van kleuren die van kamer naar kamer vloeien. Kortom, alles wat u moet weten om als de pro te denken haarzelf.

Bekijk voor een fragment uit het boek deze diavoorstelling met Eve Ashcraft's 6 Inspiraties voor het kiezen van een kleurenpalet. En zoek zeker naar de nieuwe verfcollectie van Ashcraft-Eve Ashcraft Color: The Essential Palette- vervaardigd door Fine Paints of Europe.