Groen

Leren recyclen


Dankzij een nieuwe lichting zorgvuldig ontworpen Rubbermaid-recyclingproducten is het recyclen van keukenproducten nog nooit zo eenvoudig geweest.

Feit: Volgens de EPA recyclen Amerikanen meer dan ooit. Alleen al in 2010 hielpen huiseigenaren 85,1 miljoen ton glas, plastic, papier en tuinafval buiten de uitpuilende stortplaatsen van het land.

Bekentenis: Ik zou willen zeggen dat ik veel plezier heb van recycling, maar de realiteit is dat ik een hekel heb aan alle rommel. Begrijp me niet verkeerd: ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen. Ik heb nooit een heel goed systeem gehad om alles georganiseerd te houden. In mijn geboorteplaats New York City is recycling sinds 1989 verplicht. Net als mijn buren, heb ik plichtsgetrouw soepblikken, aluminiumfolie, draadhangers, frisdrankflessen en torenhoge stapels kranten en catalogi in voorraad en breng ik alles naar de kelder van mijn gebouw. recyclingbakken elke dag of zo.

Ik woon in een relatief klein appartement met mijn man, twee kinderen en een hond, dus de altijd aanwezige zakken met flessen en blikjes en stapels kranten en tijdschriften maken me gek. Ik hou van netjes. Ik hou van schoon. Maar ik heb geen ruimte voor de handige ingebouwde recyclingbakken of de te grote plastic opslagcontainers die mijn gelukkige vrienden met garages en tuinhuisjes werven voor het sorteren van aluminium, glas en papier.

Oplossing: Voer de slimme nieuwe Hidden Recycler en 2-in-1 Recycler van Rubbermaid in, die beide ongetwijfeld overal in de ruimte uitdagende recyclers zullen opwinden. Mijn persoonlijke favoriet is de Hidden Recycler, een vijf-gallon, zachtzijdige stoffen tas met een deksel en een stevige plastic handgreep, die wordt bevestigd aan de binnenkant van de meeste kastdeuren. De duurzame, waterdichte tas is gemaakt van gerecyclede materialen en houdt tot 36 blikken netjes en uit het zicht, plus de tassen kunnen van het frame worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen als ze vuil zijn. Het beste van alles is dat het hele apparaat slechts $ 15,99 kost.

De 2-in-1 Recycler is ook mooi gestroomlijnd. Het recipiënt, dat 25 procent minder vloeroppervlak inneemt dan de meeste dubbele recyclingeenheden, is verdeeld in twee containers. Er is een bovenste afvalbak met een deksel en een tweede uitklapbare afvalbak aan de onderkant die het gemakkelijk maakt om recyclebare stoffen te scheiden van gewoon afval of om eenvoudig recyclebare stoffen georganiseerd te houden. Redelijk geprijsd op $ 39,99, de prullenbak is ook voorzien van Rubbermaid's handelsmerk Liner Lock-systeem, dat garandeert dat vuilniszakken "blijven staan, wat er ook gebeurt."

Als u een van de gelukkige huiseigenaren bent die nog ruimte over heeft, debuteert Rubbermaid ook zijn nieuwe stapelbare recycler in formaten van 20,5-, 24,5- en 36,5-gallons voor zowel binnen- als buitengebruik. De zware units kunnen worden verwisseld voor verschillende sorteeropdrachten en zijn voorzien van scharnierende voordeuren die dichtklikken voor veilig transport. Prijzen variëren van $ 16,99 tot $ 24,99.

Waar te kopen: De nieuwe Rubbermaid-recyclingproducten kunnen nu online worden gekocht op rubbermaid.com en amazon.com. Zoek ze vanaf 15 maart in landelijke winkels.