Huizen kopen en verkopen

5 tips voor het verplaatsen: advies van een veteraan


Vijf jaar geleden verhuisde ik vandaag naar mijn flat. Het was het eerste huis dat ik kocht. Ik had niet alleen een nieuw thuis, maar ik had ook wat moeilijk opgedane kennis opgedaan, samen met uitzicht op de rivier.

Begin met het plannen van uw nieuwe ruimte voordat u intrekt. Ik dacht zonder meer dat omdat het appartement genoeg uitgaven genoeg was, ik gewoon de uitgavensleutel zou uitschakelen en alles van mijn voormalige huurappartement zou gebruiken. Welnu, de verschillende dimensies, licht en kamerconfiguraties gaven mijn oude dingen een nieuwe cast die soms gewoon niet werkte. Precies een jaar na het intrekken werd het laatste nieuwe item - een bijzettafeltje voor een hoek met het beste uitzicht in het appartement - afgeleverd. De volgende keer zou ik beginnen met budgetteren en browsen (en misschien kopen als ik geweldige verkopen tegenkwam) voordat de verhuiswagen arriveerde.

Bereid een spreadsheet voor om te gebruiken bij het sluiten. Mijn advocaat had de verschillende kosten uitgelegd die ik zou moeten verwachten bij het sluiten, en ik had er een goede greep op. Toen, bij het sluiten, was het totale bedrag in dollars in de marge, maar sommige uitgaven hadden iets andere namen en werden uitgesplitst in categorieën met verschillende namen. De aanpak van mijn advocaat varieerde van die van het titelbedrijf, de hypotheekverzekeraar en verschillende andere spelers die het laatste papierwerk hadden voorbereid. Het was moeilijk om ter plekke een appels met appels te vergelijken. Een spreadsheet die is ontworpen voor de afsluitende afspraak, had kunnen helpen de zee van cijfers te begrijpen, met kolommen voor gebudgetteerde en werkelijke kosten.

Houd extra zakken bij de hand voor verhuisdag. Ik had mijn oude appartement ingepakt om mezelf te dwingen mijn bezittingen neer te halen. Ik heb de overgebleven items systematisch in dozen genummerd. Ondanks deze maatregelen werden tote bags, boodschappentassen en diverse containers op verhuisdag in gebruik genomen voor kansen en einde. Als u uw bezittingen niet in bezit heeft, houd dan extra tassen en dozen bij de hand voor losse items.

Er is een expert voor elk probleem met de onmogelijke ruimte. Zelfs nadat ik mijn bezittingen had afgestoten, vormde opslag nog steeds uitdagingen in mijn nieuwe huis. De kasten stonden bovenaan de lijst. Ik heb vijf kastplanningbedrijven geïnterviewd en hoorde geen einde aan bezorgdheid over de moeilijkheden die voortvloeien uit de smalle breedte van de twee kasten. Maar het bedrijf dat ik koos, triomfeerde over deze beperking, volledig gebruik makend van de kasthoogte, en ik ben mijn kastruimte nog niet overwoekerd.

Geluidsisolatie is een goede investering. Mijn nieuwe appartement was stil, maar mijn oude huur was in vergelijking stil. Het was achter in een gebouw in een zijstraat. Het bescheiden straatgeluid op mijn nieuwe plek leek aanvankelijk verontrustend. Het was een geweldige investering om een ​​tweede raam in de slaapkamer te zetten, waardoor het straatgeluid wit werd.

Overweeg deze blogberichten en artikelen voor meer informatie over verhuizen:
Radio: aangepaste kast
Radio: huisinspectie
Vier manieren om uw huis geluiddicht te maken