Groen

Radio: Deconstructie, geen sloop


Deconstructie is de nieuwe sloop.

Luisteren naar BIJ DECONSTRUCTIE, NIET SLOOPof lees onderstaande tekst:

“Door materialen zorgvuldig te scheiden tijdens de sloop van een gebouw, voorkomen deconstructiebedrijven elke maand duizenden tonnen materiaal op stortplaatsen. Dit is niet alleen architecturale berging - ze slaan niet alleen de mooie dingen op. Tegel, hout, beton, gipsplaten en staal kunnen allemaal worden gerecycled.

Het milieubeschermingsagentschap en de groene bouwraad ondersteunen deze inspanningen voor hergebruik en wanneer het tijd is om nieuw te bouwen, moedigen ze ook het gebruik van materialen aan die zijn vervaardigd door andere producten te recyclen.

De meeste composiet terrasplanken zijn gemaakt van plastic zakken en melkkannen. Je kunt isolatie krijgen van oude spijkerbroeken of gerecyclede kranten en werkbladen van gerecycled aluminium, glas, papier of hennep. Er zijn kasten die deels zijn gemaakt van bijproducten van tarwe, tapijt van gerecycled nylon en rubberen mulch van gerecyclede banden.

Nu kunnen zelfs uw oude asfalt dakshingles worden gerecycled; ze kunnen uw nieuwe oprit worden.

Meer informatie op ... en hier bij mij thuis ,! "

Radio is een nieuw gelanceerde dagelijkse radiospot op meer dan 60 stations in het hele land (en groeit). Je kunt hier je dagelijkse dosis krijgen door te luisteren naar of te luisteren naar de 60 seconden durende radioverbeteringstip van de dag.

Overweeg voor meer informatie over het redden van bouwmaterialen:

Snelle tip: bouwmaterialen recyclen
Wanneer remodelleren verborgen schatten ontdekt
Radio: Deconstructie


Bekijk de video: AZ stadion INGESTORT - Hoe kon dit gebeuren? - NOS Journaal (Januari- 2022).