Badkamer

Radio: toilet flappers


Ben je het moe om aan de hendel te draaien om je toilet te stoppen? Het lawaai en het ongemak maakt je gek, maar de echte gekte is waterverspilling. Volgens de EPA kan een constant lopend toilet elke dag meer dan 200 liter water verspillen.

Luisteren naar OP TOILETFLAPPERS of lees de onderstaande tekst:

Het is tijd om de waanzin te stoppen. Verwijder het tankdeksel, spoel één keer en bekijk het mechanisme aan het werk. Een waarschijnlijke boosdoener is de flapper, het stuk rubber dat de waterstroom van de tank naar de kom stopt. Als vuil of puin ervoor zorgt dat het niet volledig sluit, verwijdert u de obstructie. Als de ketting zo strak is dat de flapper niet kan sluiten of zo slap is dat hij vast komt te zitten in de flapper, plaatst u de ketting opnieuw op de handgreep.

Spoel opnieuw. Als de flapper sluit, maar het toilet nog steeds draait na deze cyclus, duw dan stevig op de flapper. Als dit de werking stopt, is uw flapper waarschijnlijk versleten of gescheurd en moet deze worden vervangen.

Om het te vervangen, sluit u het water af naar de tank, spoelt u de tank om het af te tappen en haakt u de flapper los van de basis van de overloopbuis. Let op het merk en model van uw toilet en neem de oude flapper mee naar de ijzerhandel om er zeker van te zijn dat u de juiste koopt.

Radio is een nieuw gelanceerde dagelijkse radiospot op meer dan 75 stations in het hele land (en groeit). Je kunt hier je dagelijkse dosis krijgen door te luisteren naar of te luisteren naar de 60 seconden durende radioverbeteringstip van de dag.

Overweeg voor meer informatie over badkamers:

15 manieren om een ​​kleine badkamer groot te maken
Radio: een douchekop vervangen
Handige tips voor het reinigen van baden


Bekijk de video: Radiant Plumbing Radio Spot: Flapper 1 (Januari- 2022).