Groen

Radio: Reclaimed Brick


Baksteen is een extreem stevig bouwmateriaal. Het is aantrekkelijk, brandwerend en onderhoudsarm - en bestand tegen weersinvloeden. Omdat baksteen zo duurzaam is, is er een groeiende markt voor gebruikte of teruggewonnen baksteen. Deze populariteit is deels te danken aan onze toenemende interesse in groen bouwen en recycleren, maar ook esthetiek speelt een belangrijke rol.

Luisteren naar OP RECLAIMED BAKSTEEN of lees de onderstaande tekst:

Huiseigenaren die proberen hun bestaande baksteen te matchen voor een uitbreiding of ander renovatieproject, vinden teruggewonnen baksteen bijzonder waardevol. Het onderscheidende uiterlijk van oude baksteen kan zelfs nieuwbouw het patina van ouderdom geven.

Als u op zoek bent naar gebruikte baksteen, zijn lokale bergingswerven een goede plek om te beginnen, net als gespecialiseerde bedrijven die voornamelijk handelen in teruggewonnen baksteen. Zoek online naar teruggewonnen baksteendealers, van wie sommigen landelijk verzenden, hoewel dat een dure optie kan zijn.

Het is een goed idee om baksteen te hebben geïnspecteerd om te controleren of het structureel gezond is. Baksteen die bijvoorbeeld door een vuur is gegaan, kan er aan de buitenkant prima uitzien, hoewel de sterkte ervan is aangetast. Ten slotte, afhankelijk van zijn leeftijd, kan oude baksteen speciale mortel vereisen, dus zorg ervoor dat uw aannemer ervaring heeft met het werken met teruggewonnen baksteen.

Radio is een nieuw gelanceerde dagelijkse radiospot op meer dan 75 stations in het hele land (en groeit). Je kunt hier je dagelijkse dosis krijgen door te luisteren naar of te luisteren naar de 60 seconden durende radioverbeteringstip van de dag.


Bekijk de video: Reclaimed Bricks Garden Wall Flemish (Januari- 2022).